Auringonpaiste tulee ja laitamme ikkunaverhot visusti kiinni…mutta miksi ihmeessä!

Kun vihdoin ja viimein, pitkän pimeän ja synkän syksyn sekä talven jälkeen koittaa ihana aurinkoinen kevät ja kesä, niin laitamme kodissamme visusti ikkunaverhot säppiin, ettei aurinko häikäise ja ettei tule niin kauhean kuuma.

Eikö tämä ole mielestäsi todella tyhmää? Et voi nauttia ihanasta luonnon kukoistuksesta kotisi sisätiloistasi käsin, vaan sinun on mentävä ulos sitä katselemaan. No, eihän sekään huono asia ole, mutta sinulla olisi mahdollisuus nauttia siitä myös kotisi sisältä päin.
Tähän ongelmaan on mahtava ratkaisu!                                                                                                                                                    Ikkunan aurinkosuojaukseksi kannattaa valita screenkankaasta valmistetut aurinkosuojat!                                                 Screenkangas on ns. maisemakangas jonka läpi näet ja voit nauttia ulkonäkymästäsi.
No, nyt kysyt: ” – Miten se muka estää auringon häikäisyn ja auringon aiheuttamaa kuumuutta?”
Minäpä hiukan selitän.
Screenkankaat estävät tehokkaasti kuuman ilman pääsyn sisätiloihin. Kangas soveltuu asennettavaksi niin ulos kuin sisätiloihinkin. Tästä kankaasta voidaan valmistaa lähes kaikkia aurinkosuojaustuotteita kuten esim. markiisit, screenkaihtimet, rullaverhot, lamellit, paneeliverhot yms.                                                                                                      Screenkankaista löytyy eri tiheyksiä ja värivalikoima on erittäin runsas. Tämän screenkankaan avulla estät tehokkaasti auringosta johtuvaa sisätilojen lämpenemistä. Screenkangas suodattaa ja säätelee luonnonvalon määrää, mutta säilyttää näkymän sisältä ulos! Kotisi sisätilatkin tuntuvat avarammalta, kun ikkunat eivät ole täysin ummessa!
Sisäpuolelle asennettu screenkangas on parhaimmillaan, kun halutaan vaikuttaa sisävalaistuksen laatuun ja häikäisyn estoon kaikissa sääolosuhteissa. Oikein valituilla kangasmateriaaleilla saavutetaan myös erinomaisia lämpöteknisiä etuja. Paitsi kankaan kudonnan tiheydellä myös värillä on vaikutusta kankaan ominaisuuksiin, kuten auringonvalon heijastus-, sitomis- ja läpäisyarvoon.
Ulkopuolelle asennettu, screenkankaalla varustettu aurinkosuojaus, on erittäin tehokas suoja auringon tuomaa lämpöä vastaan. Eri screenkankailla voidaan estää ja pysäyttää auringon lämpösäteilystä peräti 95% jo rakennuksen ulkopuolelle. Tämä on merkittävä etu niin asumismukavuudelle kuin energiataloudellekin.                                                                  Ulkopuolelle asennettuna screenkangas vähentää merkittävästi kiinteistön jäähdyttämisestä aiheutuvia kustannuksia!

Eikö tämä kuulostakin järkevältä! Säilytät kotisi ulkonäkymän ja avaruuden tunteen sekä samalla estät tehokkaasti auringon häikäisyä ja sisätilojesi lämpenemistä. Ja mikä parasta säästät kotisi jäähdytyskustannuksissa!
Valitsemalla kotiisi screenkankaalla varustetun aurinkosuojatuotteen, nautit kotisi sisätiloihin tulevasta luonnonvalosta ja ulkonäkymästä energiatehokkaasti!

 Ikkunamarkiisi screenkankaasta

”Orkideat nauttivat kukoistuksessaan sopivasta valosta ja paahteelta suojassa!”

Sisäpuoliset screenkaihtimet