Rakentajat ja remontoijat huomio!

Nyt on tärkeää asiaa!

Talon rakentamisen tai remontoimisen yhteydessä olisi erittäin fiksua suunnitella myös sähköistykset kaikille mahdollisille tuleville aurinkosuojatuotteille, niin talon ulkopuolelle kuten talon sisäpuolellekin asennettaville tuotteille. Tämä tietenkin tarkoittaa sitä, että olisi rakennus- ja remonttivaiheessa erittäin järkevää käydä tutustumassa alan liikkeessä, mitä kaikkea on mahdollisuus tänä päivänä kodin ikkunoihin sekä terasseille laittaa ja asentaa, kun kysymyksessä on auringon häikäisyn ja kuumuuden estäminen kuten näkösuojauskin.

Tuotevalikoima on tänä päivänä erittäin laaja. Kodin ikkunoiden suojaukset eivät ole tänä päivänä enää pelkästään säle- ja rullaverhojen varassa, vaan markkinat ovat täynnä upeita ja tyylikkäitä vaihtoehtoja energiatehokkaasta ulkopuolisesta suojauksesta aina kodin sisustusverhoihin asti!

Tänä päivä aurinkosuojatuotteet asennetaan yhä useammin ja useammin moottoroituna, mistä päästäänkin siihen, että tuotteet saadaan toimimaan tietenkin myös älyohjauksella, joko omana ryhmänään tai liitettynä kodin muuhun automaatiotekniikkaan.

Ja sitten kodin energiankulutuksesta! Kodin oikeanlaisella aurinkosuojauksella säästetään suuria määriä jäähdytyskustannuksissa, mikä unohdetaan täysin suomalaisessa rakentamisessa! Kodin jäähdytyskustannukset ovat kodin suurimpia menoeriä! Suurimmat säästöt saavutetaan, kun aurinkosuojaus kotona toimii älyohjauksen kautta. Tänä päivänä oikeanlaisella ulkopuolisella aurinkosuojauksella säästetään rakennuksen jäähdytyskustannuksissa hyvin huomattavia rahamääriä.

Ja tätä et varmaankaan tiennyt, että Suomessa jäähdytyskustannukset ajoittuvat vasta syksylle! 

Lue lisää täältä: Energiatehokas koti