Markiisit ja niiden kankaat

Markiisit valitaan käyttötarkoituksen mukaan. Markiisit suojaavat rakennusten julkisivuja, avoimia tiloja, sisätilojen materiaaleja ja kalusteita sekä tietenkin ihmisiä auringon paahteelta. Markiisit eivät kuitenkaan suojaa vain auringolta, vaan ne ovat käytännöllinen suoja sateellakin. Markiisit ovat myös luontoystävällinen tapa pitää sisäilmaa miellyttävällä tasolla ja viileämpänä.

Markiisien avulla aurinko ei pääse lämmittämään ikkunoiden lasipintoja eikä ikkunoiden puitteita, mitä kautta huoneisiin johtuu suuria määriä lämpöä. Markiisien avulla saat säästöä sähkönkulutuksessa mahdollisen koneellisen jäähdytyksen yhteydessä.  Ja tietenkin pisteenä iin päällä, näiden markiisien avulla kohennat samalla talosi ulkonäköäkin! Markiisit ovat siis monelta kannalta perusteltuja ja tarpeellisia tuotteita!

Järkeväähän on, että kun on aikomus hankkia markiisi, niin sen laatuun panostetaan. Ei ole tarkoitus, että markiisin kangas esim. joudutaan vaihtamaan parin vuoden välein tai sen runko on heikkolaatuinen, etkä uskalla pitää sitä sateella tai normaalilla tuulella esillä.  Jos näin on, olet satsannut mielestäni väärään tuotteeseen. Tässä kirjoituksessa en ota nyt kuitenkaan kantaa markiisien runkoihin, se jääköön toiseen kertaan, vaan keskityn kankaisiin.

Ensisijaisesti markiisissa oleva kangas on suuri tunnelmaelementti, millä saadaan luotua persoonallinen ja tyylikäs ilme rakennukseen kuin rakennukseen.  Onhan juuri kangas se, mikä ensimmäisenä nähdään. Se on huomion kiinnittäjä rakennuksessa ja juuri siksi kankaalla on erittäin tärkeä rooli koko markiisissa. Kankaan tulee olla myös laadukas ja kestävä, että se ajaa sille tarkoitetun ja toivotun asian!

Markiisikankaamme ovat testattuja, kestäviä ja laadukkaita.

Markiisikangas antaa suojan auringon haitallisia UV- säteitä vastaan.

Apollo-akryylikankaissa on UV-suojakerroin 40 – 80.

Kankaiden kuiduissa on TEXgard Easy Clean –käsittely, minkä ansiosta kankaat ovat vettä ja likaa hylkiviä.

Kankaat hylkivät lisäksi öljyä ja rasvaa sekä ehkäisee homeen ja levän kasvua.

Kankaamme ovat kuituvärjättyjä ja näin kankaamme kestävät hyvin aurinkoa ja muuta rasitusta, eivätkä  haalistu niin kuin pintavärjätyt kankaat. Mallistomme kaikki kankaat ovat tarkoitettuja ulkokäyttöön ja ne kestävät myös sateen. Kankaiden vesipatsasarvo on 370-460mm. Kaikille kankaille myös myönnetään 5 vuoden takuu koskien värinpitävyyttä ja ompelutyötä.

Mallistomme värimaailma on upea!

Yli sata vaihtoehtoa, mistä voi valita markiisiin itselleen mieleisen ja rakennukseen sopivan kankaan! 

 

Nyt markkinoille tulleet uudet kuosit ovat häkellyttävän tyylikkäitä.  Uudet kudontatyylit ovat luoneet upeat kolmiulotteiset tekstuurit kankaisiin ja niissä näkyy laatu! Kankaat ovat saaneet kiiltoa ja entisestään lisää kestävyyttä uudella parannetulla akryylikuidulla!

 

Lisää tietoa markiiseista löydät täältä:

https://www.kallionkaihdin.fi/tuotteet/markiisit/