Kallion Kaihdin

Aurinkosuojatuotteisiin ja sisustuskaihtimiin erikoistunut yrityksemme on perustettu vuonna 1979. toimialueemme on Vaasa ja sen lähimaakunnat.

Myymälämme ja tuotantotilamme sijaitsee Vaasassa, Vöyrinkatu 14.

Valikoimassamme on runsaasti erilaisia aurinkosuojatuotteita sisä- ja ulkokäyttöön sekä sisustuskaihtimia ja -verhoja.

Yrityksellämme on pitkä kokemus kotien ja julkisten tilojen sisustus- ja aurinkosuojatuotteiden asennuksista, jotka hoidamme ammattitaitoisesti ja tehokkaasti.

Valitsemme tuotteemme ja materiaalimme tarkoin sekä valmistamme tuotteemme huolella hyvällä ammattitaidolla. Toimimme monen laadukkaan tuotteen jälleenmyyjinä.

Olemme erikoistuneet energiatehokkaisiin ratkaisuihin! Tämä avulla saavutetaan säästöä energiankulutuksessa ja sekä saadaan mukavuutta sisätiloihin. Tämä taas auttaa sinun hyvinvoinnissa!

Aurinkosuoja-alan ammattilaisille tarkoitettu Aurinkosuojaus Akatemian koulutusohjelma on valmistanut meidät vastaamaan nykypäivän haasteisiin erilaisissa rakennuskohteissa. Meillä on osaaminen yhdistää aurinkosuojaus osaksi kestävää ja energiatehokasta rakentamista.

Olemme myös erikoistuneet tuotteidemme motorosointiin ja älyohjaukseen.

Aurinkosuojaus ry

Kallion Kaihdin Oy on Aurinkosuojaus ry:n jäsen. Aurinkosuojaus ry on 1980 luvulla perustettu aurinkosuojauksen ammattilaisten etujärjestö, mikä toiminnallaan edistää energiatehokasta ajattelua sekä rakentamista. Yhdistys valvoo jäsentensä yhteisiä etuja alaa koskevissa ammatillisissa, teknisissä, kaupallisissa ja liikkeenjohdollisissa kysymyksissä, edistää korkean ammatillisen tason saavuttamista ja valvoo hyvien liiketapojen noudattamista pitämällä yhteyttä viranomaisiin ja muihin järjestöihin.