Kysymyksiä tuotteesta? Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

SOLAMAGIC terassilämmittimet

SOLAMAGIC on käyttökustannuksiltaan markkinoiden edullisin ulkolämmityslaite. SOLAMAGIC-lämpölampun aiheuttamat käyttökustannukset ovat 0,38 € tunnissa sen lämmittäessä jopa 14 m² suuruisen alueen. Se on siis käyttökustannuksiltaan jopa 80 % edullisempi kuin kaasukäyttöiset terassilämmittimet.

SOLAMAGIC-lämpölamppu muuntaa 96 % sähköstä lämmöksi. Tällöin energiaa säästetään jopa 65 % muihin ulkolämmitysratkaisuihin verrattuna.

SOLAMAGIC-lämpölamppu antaa täyden lämmitystehon heti käynnistettyäsi sen. Sinun ei siis tarvitse odotella sen lämpenemistä ja säästät energiaa.

Nopea ja tasainen lämpö – ilman energiahukkaa

SOLAMAGIC-lämpölamppu ei myöskään tarvitse ärsyttävää esilämmitysvaihetta kuten esimerkiksi kaasukäyttöiset terassilämmittimet. Sinun tarvitsee vain kääntää lämmitin päälle ja se toimii täydellä teholla 1 sekunnin kuluttua. Näin vältyt siis energianhukalta ja odotusajalta.

Tämän lisäksi SOLAMAGIC-lämpölamppu toimii auringonsäteiden tavoin. Se lämmittää vain sen vaikutusalueella olevat henkilöt ja esineet. Siksi esimerkiksi tuuli ei vaikuta lämmitystehoon samalla tavalla kuin käytettäessä ilmamassaa lämmittävää kaasulämmitintä.

Tämä tarkoittaa myös sitä, että voit kohdistaa lämmön aivan toisella tavalla kuin käyttäessäsi kaasulämmitintä, jolloin suurin osa lämmöstä häviää taivaan tuuliin. Tästähän syntyy tietysti suurta energianhukkaa.