Kallion Kaihdin

Vårt företag som specialiserar sig på solskyddslösningar och inredningsgardiner grundades 1979. Vårt huvudsakliga verksamhetsområde är Vasa med kringliggande grannkommuner.

Vår butik och produktionsanläggning finns på Vörågatan 14, Vasa.

Vi erbjuder ett brett utbud av solskyddslösningar för inomhus- och utomhusbruk samt inredningar med persienner och gardiner.

Vårt företag har lång erfarenhet av att installera interiör- och solskyddsprodukter för hem och offentliga utrymmen, som vi hanterar professionellt och effektivt.

Vi väljer noggrant våra produkter och material och tillverkar noggrannt våra produkter av hög kvalitét. Vi fungerar även som distributör av många andra kvalitetsprodukter.

Vi är specialiserade på energieffektiva lösningar! Detta sparar energi och ger inomhuskomfort. Detta kommer att hjälpa ditt välbefinnande!

Sun Protection Academy Training Program för Sun Protection Professionals har förberett oss för att möta dagens utmaningar i en rad olika byggprojekt. Vi har kompetensen att integrera solskydd i hållbart och energieffektivt byggande.

Vi är också specialiserade på bilar och intelligent kontroll av våra produkter.

Aurinkosuojaus ry

Kallion Kaihdin Ab är medlem i föreningen Aurinkosuojalaitteiden valmistajat ry. valmistajat ry:n jäsen, vilken är en förening som befrämjar byggandet av energieffektiva lösningar.