Frågor om produkten? Ta kontakt så berättar vi mera!

SOLAMAGIC terrassvärmare

SOLAMAGIC är marknadens billigaste utomhusvärmare idag. En värmelampa från SOLAMAGIC använder bara ström för 1,33 kr i timmen för att värma upp ett område på upp till 14 m². Det är faktiskt upp till 90 % billigare än att använda en gasterrassvärmare.

Med en värmelampa från SOLAMAGIC omsätts ungefär 96 % av elektriciteten till värme. Det sparar upp till 65 % energi i jämförelse med andra utomhusvärmelösningar.

En värmelampa från SOLAMAGIC ger full värme så fort du tänder den. Ingen irriterande uppvärmning och ingen väntetid på värmen.

Snabb och stabil värme utan energispill

Med en SOLAMAGIC-värmelampa har du inte heller någon irriterande uppvärmningsfas, som du har med till exempel en gasterrassvärmare. Du slår bara på kontakten så har du full värme på mindre än en sekund. Du har alltså varken energispill eller väntetid.

Dessutom fungerar en värmelampa från SOLAMAGIC precis som solstrålar. Den värmer bara de personer och föremål som befinner sig i värmelampans verksamma område. Därför påverkas inte heller värmen på samma sätt av vind som till exempel värmen från en gasvärmare som värmer upp själva luften.

Det betyder också att du kan bestämma värmens riktning på ett helt annat sätt än med en gasvärmare, där det mesta av värmen ändå försvinner ut i luften… Med ett massivt energispill som resultat.