Kallion Kaihdin

Olemme aurinkosuojatuotteisiin, sisustuskaihtimiin ja sisustusverhoihin erikoistunut pitkäaikainen perheyritys, mikä on perustettu jo vuonna 1979. Toimimme Vaasassa ja sen lähimaakunnissa. Myymälämme ja tuotantotilamme sijaitsee Vaasan Vöyrinkaupungissa, Vöyrinkatu 14.

Tarjontaamme kuuluu laaja valikoima eri aurinkosuojatuotteita sisä- ja ulkokäyttöön, sisustuskaihtimia ja sisustusverhoja niin kotiin kuin julkisiinkin tiloihin.

Meiltä löydät myös verhotangot- ja kiskot, verhotarvikkeet sekä kaihtimien varaosat. Pitkän yritysperinteemme ansiosta, meillä on erittäin vahva kokemuspohja ja ammattitaito asiakkaidemme palvelussa, suunnittelussa, tuotteiden valmistuksessa sekä kotien ja julkisten tilojen sisustus- ja aurinkosuojatuotteiden asennuksissa, jotka hoidamme tehokkaasti ja tarkkuudella.

Valmistamme tuotteemme laadukkaista ja valikoiduista materiaaleista, kestävää kulutusta huomioiden. Toimimme usean, tarkasti valikoidun, suomalaisen aurinkosuojatuotevalmistajan jälleenmyyjänä.

Asiakkaidemme hyvinvointia ajatellen, olemme erikoistuneet energiatehokkaisiin tuoteratkaisuihin, joiden vaikutuksesta saavutetaan mahdollisimman paljon säästöä tilojen energiakulutuksessa sekä saadaan mahdollisimman optimaalinen sisätilamukavuus, unohtamatta päivänvalon tärkeää merkitystä ihmismielen hyvinvointiin ja terveyteen!

Aurinkosuojauksen asiantuntemuksessa, olemme Suomen kärkiyritysten joukossa. Kuulumme Aurinkosuojaus yhdistykseen, minkä ansiosta alamme uusin tieto on aina meillä. Tämä valmistaa meidät vastaamaan nykypäivän haasteisiin, on sitten kysymys tuotteesta tai rakennuskohteista. Meillä on osaaminen yhdistää aurinkosuojaus osaksi kestävää ja energiatehokasta rakentamista!

Aurinkosuojaus ry

Aurinkosuojaus ry on 1980 luvulla perustettu aurinkosuojauksen ammattilaisten etujärjestö. mikä toiminnallaan edistää energiatehokasta ajattelua sekä rakentamista. Yhdistys valvoo jäsentensä etuja alaa koskevissa ammatillisissa, teknisissä, kaupallisissa ja liikkeenjohdollisissa kysymyksissä. Yhdistys edistää korkean ammatillisen tason saavuttamista ja valvoen hyvien liiketapojen noudattamista, pitämällä yhteyttä viranomaisiin ja muihin järjestöihin.

ES-SO (European Solar-Shading Organization), on EU:n jäsenvaltioiden yhteinen voittoa tavoittelematon aurinkoteollisuuden katto-organisaatio ja Suomea järjestössä edustaa Aurinkosuojaus ry.