Palvelut

Suunnittelu

Sanontakin sen sanoo: -”Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty!”. Meiltä saat opastusta ja kokonaisvaltaisen sekä asiantuntevan suunnittelupalvelun, etsiessäsi ratkaisuja kotisi aurinkosuojaukseen tai sisustukseen niin ulko- kuin sisätiloihin. Onpa sitten kysymys suuresta tai pienestä tarpeesta, autamme sinua sen toteutuksessa. Ohjaamme sinua löytämään oikea ratkaisun tarpeisiisi. Laajan yhteistyöverkoston avulla pystymme tarjoamaan kotisi sisustukseen sekä aurinkosuojaukseen laajempiakin kokonaisuuksia ja ratkaisuja.

Mittaus

Tuotteisamme on monia seikkoja, mitä täytyy ottaa huomioon, kun sitä suunnitellaan johonkin kohteeseen. Käymme mielellämme mitoittamassa tuotteen. Tällöin otamme myös vastuun tuotteen sopivuudesta. Asennettavien tilauksen yhteydessä, käymme aina tarkistamassa mitat!

Asennus

Meillä on pitkä kokemus aurinkosuojatuotteiden sekä sisustustuotteiden asennuksissa. Kokeneet asentajamme takaavat, että tuotteesi ovat ammattitaitoisesti, turvallisesti, asianmukaisesti ja tehokkaasti asennettuna! Jos vähäänkään epäröi omia asennustaitoja, niin kannattaa luottaa ammattilaiseen, joka ottaa sinulta vastuun asennuksesta. Tuotetakuu ei korvaa, jos tuotetta ei ole asennettu asianmukaisesti!

Projektit

Julkiset- ja yrityssektorin projektikohteet hoidamme asiantuntevalla osaamisella aina suunnittelusta toteutukseen. Meiltä löytyy aurinkosuojaukseen sekä sisustukseen laadukkaat, toimivat, kestävät materiaalit ja ratkaisut, unohtamatta energiatehokkuutta ja helppokäyttöisyyttä! Yrityksemme kuuluu Aurinkosuojaus yhdistykseen, mikä on aurinkosuojauksen ammattilaisten etujärjestö (lue lisää: www.aurinkosuojaus.fi). Olemme kouluttautuneet Aurinkosuojaus Akatemiassa ja toimimme yhdistyksessä aktiivisesti, joten meillä alaa koskevat tiedot päivittyvät nopeasti. ES-SO (European Solar -Shading Organization), on EU:n jäsenvaltioiden yhteinen voittoa tavoittelematon aurinkoteollisuuden katto-organisaatio ja Suomea järjestössä edustaa Aurinkosuojaus ry.

Korjaus

Korjaamme ja huollamme kaikkia myymiämme tuotteita. Voit tuoda tuotteesi meille korjattavaksi tai tulemme kotiisi. Meiltä saat myös varaosia, jos korjaat tuotteen itse. Vaihdamme myös rullaverhoihin ja markiiseihin uudet kankaat.