BEKVÄM LYX

BEHAGLIG STÄMING

VACKERT DAGSLJUS

KLASSISK STIL

STÖRRE UTRYMMEN

GLADA FÄRGER

PRAKTISKT

INDIVIDUELLT

SMAKFULLT

SMARTA LÖSNINGAR

Solskyddsguiden

Solskydd för ett egnahemshus avser åtgärder och lösningar som förhindrar solsken och överhettning inomhus. I praktiken talar vi om gardiner, persienner och markiser. Solskyddets roll är betydande, eftersom solljus är en av de främsta orsakerna till överhettning i Finland.

Solskyddslösningar

Nya sätt att spara energi försöker hela tiden och betydelsen av solskydd som sådant bör alltid beaktas. För varje byggnad och för varje användare har lämpliga solskyddssystem funnits länge, och mycket är känt om detta. Solskyddsförbundet grundades 1980 och är en gemensam intresseorganisation för alla solskyddsområden som är verksamma i Finland.

Solskydd med motor för inomhus- och utomhusbruk

I en rätt konstruerad byggnad är solskydd en viktig del av energieffektivt byggande. Med välplanerade solskydd uppnår man energibesparingar utan att behöva pruta på bekvämligheten. Med automatiskt solskydd kan man spara på nerkylningen ända upp till 89%.

Apollo fönster- och terrassmarkiser

”Ett mysigt liv i ditt vardagsrum”

Njut av utomhus och ditt hem på terrassen, både i solsken och i sommarregn. Markiserna håller också ditt hem svalare i sommarvärmen och därigenom lägre kylkostnader.
Skapa en sommarresa för dig själv och din familj, där alla kommer att njuta av sommaren i Finland i vädret!

Trevligt och vackert ljus inom dina egna gränser!

Individuell ljuskontroll för integritet! Stora tyger med obegränsade möjligheter!

KALLION KAIHDIN

VÅRA PRODUKTER

KONTAKTA OSS