Tjänster

Planering

Som det sägs säger det: - "Väl utformad är halvfärdig!". Vi tillhandahåller vägledning och en omfattande och expert designtjänst när vi letar efter lösningar för ditt hems solskydd. eller interiör för både utomhus- och inomhusbruk. Oavsett om det handlar om stort eller litet behov hjälper vi dig att få det att hända. Vi guidar dig för att hitta rätt lösning för dina behov. Med hjälp av ett omfattande samarbetsnätverk kan vi erbjuda ännu större enheter och lösningar för inredning och solskydd i ditt hem.

Mätning

Det finns många aspekter på våra produkter som måste övervägas när vi designar för en destination. Vi dimensionerar gärna produkten. I det här fallet tar vi också ansvar för produktens lämplighet. När vi beställer att installera, kontrollerar vi alltid måtten!

Installation

Vi har lång erfarenhet av installation av solskyddsmedel och inredningsprodukter. Våra erfarna installatörer garanterar att dina produkter är professionellt, säkert, korrekt och effektivt installerade! Om du tvekar med dina egna installationsfärdigheter bör du lita på en professionell som tar ansvar för installationen från dig. Produktgarantin ersätter inte om produkten inte är korrekt installerad!

Projekt

Vi hanterar projektplatser i den offentliga sektorn och företagssektorn med expertkunskap, från planering till implementering. Vi har högkvalitativa, funktionella, hållbara material och lösningar för solskydd och inredning, för att inte glömma energieffektivitet och användarvänlighet! Vårt företag tillhör Sun Protection Association, som är en intresseorganisation för solskyddspersonal (läs mer: www.aurinkosuojaus.fi). Vi utbildas på Aurinkosuojaus ry och arbetar aktivt i föreningen, så vi har information om fältet uppdaterat snabbt. ES-SO (European Solar -Shading Organization) är en gemensam ideell paraplyorganisation för solindustrin i EU: s medlemsstater, och Finland är representerat i organisationen av Aurinkosuojaus ry.

Reparation

Vi reparerar och underhåller alla produkter vi säljer. Du kan ta med dig din produkt för reparation eller så kommer vi hem till dig. Du kan också få reservdelar från oss om du själv reparerar produkten. Vi byter också ut nya tyger för rullgardiner och markiser.