Kallion Kaihdin

Vi är ett långsiktigt familjeföretag som specialiserat sig på solskyddsprodukter, persienner och inredningsgardiner, som grundades 1979. Vi är verksamma i Vasa och dess närliggande regioner. Vår butik och produktionsanläggning finns i Vöråstan, Vasa, Vörågatan 14.

Vårt erbjudande innehåller ett brett utbud av olika solskyddsprodukter för inomhus- och utomhusbruk, persienner och inredningsgardiner för både hem och offentliga utrymmen.

Du hittar också gardinstänger och skenor, gardintillbehör och persienner reservdelar. Tack vare vår långa företagstradition har vi en mycket stark erfarenhetsbas och expertis inom kundservice, design, produkttillverkning och installation av hem- och offentliga interiör- och solskyddsprodukter som vi hanterar effektivt och exakt.

Vi tillverkar våra produkter av högkvalitativa och utvalda material med hänsyn till hållbar konsumtion. Vi fungerar som återförsäljare av flera noggrant utvalda finska solskyddsmedelstillverkare.

Med våra kunders välbefinnande i åtanke specialiserar vi oss på energieffektiva produktlösningar som ger största möjliga energibesparingar och bästa möjliga interiörkomfort, utan att glömma den viktiga vikten av dagsljus för välbefinnande och hälsa av det mänskliga sinnet!

Inom solskyddskunskap är vi bland de ledande företagen i Finland. Vi tillhör Aurinkosuojaus ry, vilket innebär att vi alltid har den senaste informationen inom vårt område. Detta förbereder oss för att möta dagens utmaningar, vare sig det är en produkt eller ett byggprojekt. Vi har kunskapen att integrera solskydd i hållbar och energieffektiv konstruktion!

Aurinkosuojaus ry

Aurinkosuojaus ry är en sammanslutning av solskyddspersonal som grundades på 1980-talet. vilket främjar energieffektivt tänkande och konstruktion. Föreningen övervakar medlemmarnas intressen i yrkesmässiga, tekniska, kommersiella och ledningsfrågor inom området. Föreningen främjar uppnåendet av en hög nivå av professionalism och iakttagandet av god affärsmetod genom att ha kontakt med myndigheter och andra organisationer.

ES-SO (European Solar-Shading Organization) är en gemensam ideell paraplyorganisation för solindustrin i EU: s medlemsstater, och Finland representeras i organisationen av Sun Protection Association.