Julkisivukaihdin, -Zipscreen

Zipscreen -kaihdin on erinomainen aurinkosuoja, jolla auringon kuumuus pysäytetään ulkopuolelle. Tämä tuote on erittäin tehokas auringon tuomaa lämpöä vastaan! Et kuitenkaan peitä ikkunasi ulkonäkymää, vaan voit nauttia ikkunanäkymästäsi entiseen tapaan ja nautit luonnonvalosta sisätiloissasi, mikä on erittäin tärkeää ihmisen hyvinvoinnille!

Erikoivalmisteinen kangas, missä on pieniä reikiä, mahdollistaa ulkonäkymän. Ikkunan ulkopuolelle asennetuilla screen-kaihtimilla voidaan estää sisälle suuntautuvasta auringon säteilystä jopa 95%. Tämä on erittäin iso etu asuinmukavuudelle sekä energiataloudellekin. Oikeanlaisella käytöllä nämä kaihtimet vähentävät koneellisen ilmastoinnin ja jäähdyttämisen tarvetta jopa yli 89%.

Zipscreen -kaihdin sopii niin pieniin kuin suuriinkin ikkunoihin, joko kotiin, yritystiloihin sekä julkisiin tiloihin.

Sirot kaihdinprofiilit integroidaan helposti rakennukseen kuin rakennukseen. Ainutlaatuisen mekanisminsa ansiosta, kangas pysyy kovallakin tuulella sivuohjausprofiileissaan. Ylös ajettuna kangas on suojassa alumiinikasetin sisällä, mikä antaa tälle tuotteelle viimeistellyn ja huomaamattoman ulkomuodon. Profiilit ovat vakiona väriltään valkoisia, mutta ne voidaan polttomaalata RAL -värimalliston sävyihin.

Zipscreen- julkisivukaihtimet ovat moottorikäyttöisiä. Voit ohjata niitä kaukosäätimellä, painokytkimellä tai ne voidaan yhdistää taloautomaatioon (esim. Knx). Niihin voidaan asentaa myös erillinen aurinkotunnistin ja lämpötunnistin.

Jos käytössä on lämpötunnistin, kaihdin laskeutuu, kun lämpötila nousee yli säädetyn arvon. Jos taas aurinko on pilvessä ja sisällä on alle säädetyn arvon, niin kaihdin nousee ylös.

Kiinnostuitko? Kysymyksiä tuotteesta? Ota yhteyttä niin kerromme lisää!