Sisustusverhot, laskosverhot, Recycled -mallisto

Sisustusverhot niin koteihin, yritystiloihin kuin julkisiin tiloihin

Kangasmallistomme koostuu laadukkaista Pagunette -kankaista. Kauniit tekstiilit tekevät kodistasi persoonallisen. Verhot viimeistelevät kotisi sisustuksen! Tekstiilien avulla luot kotiisi tunnelmaa, pehmeyttä, yksilöllisyyttä sekä ylellisyyttä. Voit myös tekstiilivalinnoillasi tehdä vastuullisin ympäristöteon. Verhot ovat parhaimmillaan sekä sisustuksellisia että toiminnallisia.

Kangasvalinnalla vaikutat suosiollisesti muun muassa tilan akustiikkaan ja jopa huoneilman laatuun, suojaat auringon häikäisyltä, saat pimennyksen sekä suojaat yksityisyyttäsi. Meiltä voit tilata ikkunaasi sisustusverhot, laskosverhot ja paneeliverhot sekä verhoihin sopivat sisustustyynyt! Sisustusverhot toimivat myös tilanjakajana ja akustiikkaverhona! Saat meiltä asiantuntevaa apua verhovalinnoissasi sekä mitoituksessa.

Sisustusverhoihin voidaan valita ommeltavaksi seuraavat ripustusvaihtoehdot: Erilaiset poimutus- eli rypytysnauhat, verhotangon pujotuskuja sekä purjerenkaat.

Tulemme myös paikanpäälle suunnittelemaan ja mitoittamaan verhot.

Mikä on pagunette?

Tanskalainen Pagunette A/S on yksi Pohjoismaiden johtavista tekstiilialan yrityksistä, mikä tarjoaa laadukkaita tekstiilejä sekä koteihin että julkisiin tiloihin. Pagunette on perustettu jo vuonna 1960.

Laskosverhot

Aina ajaton ja tyylikäs ratkaisu ikkunaan on käytännöllinen ja toimiva laskosverho! Laskosverhot voidaan valmistaa lähes kaikista mallistomme kankaista. Tämä upea ja ryhdikäs ikkunan sisustusverho antaa suojaa auringon häikäisyltä sekä näkösuojaa niin haluttaessa. Löydä oma laskosverhotyylisi kolmesta vaihtoehdostamme.

Tasalaskokset lasikuitupuikoilla

Kasvavat laskokset lasikuitupuikoilla

Poimuttuvat laskokset rengasnauhalla

Laskosverhon mekanismin toiminnan voit myös valita

Vaihtoehdot ovat kasettimekanismi ketjuvetoisena tai nauhavetoisena sekä tarrakisko naruvetoisena.

Sisustusverhomme toimitetaan tilauksesta ja toimitusaika normaalisti on kolme viikkoa.

Recycled -mallisto

Yhden muovipullon hajoaminen luonnossa kestää satoja vuosia. Joka vuosi tuotetaan 400 miljoonaa tonnia muovia ja 40% siitä on kertakäyttömuovia.

Pagunette on kantanut kortensa kekoon

Pagunette on kehittänyt uuden kangasmalliston RECYCLED. Recycled- mallisto on valmistettu käytetyistä muovipulloista. Tämän kehityksen myötä Pagunette haluaa kierrättää ja suojella luontoa. Osa malliston kankaista on valmistettu 100% kierrätetyistä muovipulloista ja toiset ovat kierrätetyn muovin ja tavallisen luonnonmateriaalin yhdistelmiä. Kaikki kankaat ovat OEKO – TEX sertifioituja, joten ne eivät sisällä haitallisia kemikaaleja. Lisäksi jotkut kankaat ovat Greenpeacen DETX 2020 -myrkytöntä ohjelmaa.

Kiinnostuitko? Kysymyksiä tuotteesta? Ota yhteyttä niin kerromme lisää!