Sälekaihtimet

Sälekaihdin on käytännöllinen aurinko- ja näkösuoja ikkunassa

Sälekaihdin asennetaan ikkunan väliin tai ikkunan valoaukon pintaan. Pintamallin sälekaihtimessa mekanismi ja narut tulevat yläkotelon reunaan, kun taas väliin asennettavassa, säätömekanismi tulee ikkunapuitteen pintaan. Ovi-ikkunaan tulee pääsääntöisesti pintamallin sälekaihdin. Sälekaihtimen heiluminen ovessa estetään sivuohjausvaijereilla, mitkä kiinnitetään ikkunan alareunaan. Omassa valmistuksessamme käytämme 25mm leveää sälettä, mikä on yleisesti käytetty koko kaihtimessa. Tilauksesta löytyy erittäin laaja värivalikoima ja erikoiskuvioinnit. Saat tilauksesta myös seuraavat sälekoot: 16mm, 35mm sekä 50mm. 50mm:n säleleveys verhokokonaisuutena on sisustuksellisesti erittäin näyttävä suuremmissa ikkunapinnoissa.

Säleen materiaali on erikoislejeerattua, polttomaalattua alumiinia, yläkotelo ja alalista profiloitua terästä ja nostonarut ovat kestävää polyesteripunosta. Sälekaihtimet valmistetaan aina yksilöllisesti ikkunakohtaisten mittojen mukaan.

Sälekaihdin handy

Sälekaihdin Solar handy SWEET on integroitu sälekaihdin ikkunan välissä. Kaihtimen säätömekanismi on ikkunapuitteen takana piilossa ja verhon säätö sekä nosto tapahtuu puitteen pintaan asennettavilla nupeilla. Lapsiturvallinen.

Erikoissälekaihtimet

Toimivat sälekaihtimet voidaan valmistaa ikkunaan kuin ikkunaan. Ikkunan muodolla ei ole väliä.

Kiinnostuitko? Kysymyksiä tuotteesta? Ota yhteyttä niin kerromme lisää!