Parvekeverhot

Auringonpaisteella lasitetun parvekkeen tai -terassin kuumuus käy sietämättömäksi, etkä pysty nauttimaan kesähuoneestasi. Ja näin parvekkeesi tai terassisi jää käyttämättömäksi juuri silloin, kun on se aika, jolloin juuri siellä haluaisit olla pitkän talven jälkeen ja nauttia Suomen suvesta.

Tähän ongelmaan löytyy ratkaisu aurinkosuojauksesta!

Meillä on tarjolla toimivia ja käytännöllisiä verhoratkaisuja, joiden kankaat on tarkoitettu käytettäväksi juuri näihin kohteisiin. Screen -kankailla on toiminnallinen ominaisuus estää auringonsäteet ja siitä johtuvaa häikäisyä sekä lämpöimeytymistä, kuitenkaan estämättä päivänvaloa ja ulkonäkymääsi, lisäksi saat myös yksityisyyttä parvekkeellesi. Nämä ulkotilaan tarkoitetut kankaat kestävät kuumuutta, kosteutta ja kylmyyttä. Kangasvalikoimaamme voit tutustua liikkeessämme.

Omassa tuotannossamme valmistamme parvekkeille rullaverhoja ja paneeliverhoja mitoituksen mukaan. Tulemme mitoittamaan ja suunnittelemaan sinun tarpeesi mukaiset verhot. Rullaverhoista ja paneeliverhoista saat siirrettäviä sekä sivuun niputettavia kokonaisuuksia, kun ne asennetaan siirtokiskojen avulla.

Oman tuotantomme lisäksi saat meiltä Visor -parvekekaihtimet. Näissä parvekekaihtimissa on kaksisuuntainen käyttömekanismi, joten voit liikuttaa verhoa mielisi mukaan ylhäältä alaspäin tai alhaalta ylöspäin.

Nämä verhot ovat lasien ruutukohtaisia verhoja. Lasikatteisiin on myös saatavana omat Visor -kattokaihtimet. Voit liikuttaa myös näitä verhoja molemmista päistä oman mielesi mukaan erillisellä säätökepillä.

Kiinnostuitko? Kysymyksiä tuotteesta? Ota yhteyttä niin kerromme lisää!