Kysymyksiä tuotteesta? Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Parvekeverhot

Auringonpaisteella parvekkeen tai lasiterassin kuumuus käy välillä sietämättömäksi, etkä tästä syystä nauti ja käytä parvekettasi, kun sen aika olisi. Parvekkeen ja lasiterassin ikkunoihin on saatavilla runsaasti toimivia ja käytännöllisiä ratkaisuja, mitkä estävät kuumuutta ja auringon häikäisyä. Tuotteet on kehitetty kestämään ulkotiloissa.

Valmistamme parvekkeelle rullaverhoja ja paneeliverhoja. Screen-kankaasta valmistetut verhot ovat erittäin suosittuja parvekeverhoja. Tämä kangas on tehokas aurinkoenergian heijastamisessa, minkä pääsy sisätilaan muuttuu lämmöksi. Screen – kangas ei kuitenkaan estä maisemanäkymääsi! Ihminen tarvitsee tietyn määrä päivänvaloa päivittäin, mikä on keholle välttämätöntä. Screen-kankaan avulla toteutuu tämäkin!

Meidän valmistamien tuotteiden lisäksi on saatavilla monia muita vaihtoehtoja, joihin voit tutustua alla olevien linkkien kautta.

Kun estät auringon liiallisen lämmittämisen jo parvekkeelle, niin myös sisätiloissasi ilman lämpötila on paljon miellyttävämpi!