Screen -kaihtimet ja -kankaat

Screen -kangas suodattaa sekä säätelee luonnonvaloa, kuitenkaan estämättä näkymää sisältä ulos!
Screen -kangas on myös tehokas suoja estämään sisätilojen kuumuutta. Luonnonvalon saanti on ihmisen hyvinvoinnin kannalta erittäin tärkeä! Liian vähäinen luonnonvalon sekä vääränlaisen valon saanti lyhentää palauttavan unen jaksoja sekä altistaa näin kaamosmasennukselle.

Luonnonvalon puute päivällä keventää yöunia! Silloin, kun Suomessa on mahdollista saada kunnolla luonnonvaloa, niin älä missään nimessä estä sitä tulemasta sisätiloihin! Srceen -kangas aurinkosuojauksessa mahdollistaa, että saat luonnonvaloa auringon häikäistäessä sekä sen paahtaessa! Nauti luonnonvalosta ja voi paremmin!

Screen -kankaasta voidaan valmistaa lähes kaikkia aurinkosuojatuotteita mm. rullaverhoja, paneeliverhoja, pystylamelliverhoja, parvekeverhoja, markiiseja, lasikaton markiiseja sekä näkö- ja tuulisuojia. Monikäyttöinen screen sopii kohteeseen kuin kohteeseen.

Sisäpuolisena aurinkosuojatuotteena screen -kangas on parhaimmillaan, kun halutaan vaikuttaa sisävalaistuksen laatuun sekä auringon häikäisyyn estoon. Oikein valitulla kankaalla ja sen ominaisuuksilla, tiheydellä ja sen värillä on vaikutusta kankaan ominaisuuksiin, joita on auringonvalon heijastusarvo, aurinkoenergian imeytymisarvo sekä aurinkosäteen läpäisyarvo. Kankaan valintaan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota, sillä se vaikuttaa oleellisesti omaan hyvinvointiin.

Ikkunan ulkopuolelle asennetta screen -kangas on erittäin tehokas suoja auringon aiheuttamaa kuumuutta vastaan. Oikein valitulla screen -kankaalla voidaan estää ja pysäyttää lämpösäteilystä jopa peräti 95% jo rakennuksen ulkopuolelle, ennen kuin lämpö saavuttaa ikkunapinnan ja sen puitteet. Screen alentaa huomattavasti kiinteistön jäähdytys- ja ilmanvaihtokuluja. Tämä on erittäin merkittävä etu niin energiataloudellisesti kuin asuinmukavuudellekin!

Kankaan tiheyserot

Ei verhoa

Kuva sisältä. Musta B screen 5%, verhot alhaalla

Kuva ulkoa. Musta B screen 5%, verhot alhaalla

Kiinnostuitko? Kysymyksiä tuotteesta? Ota yhteyttä niin kerromme lisää!