Puusäle- ja komposiittikaihtimet

Aito puu luo luonnonmateriaalina lämpimän ja harmonisen tunnelman. Puu on myös ekologinen valinta ja ainoa uusiutuva rakennusmateriaali. Se on näyttävä, ajaton ja upea sisustuselementti, mikä soveltuu kaikkiin kuiviin huonetiloihin. Snicarbodenin valmistamissa korkealaatuisissa puusälekaihtimissa käytetään pohjoismaalaisia tai viljeltyjä eksoottisia puulajeja. Valinnan varaa siis riittää!

Kaikki puulajit voidaan käsitellä toivomustesi mukaan. Puu voidaan maalata, petsata tai öljytä. Säleleveydet ovat 25, 35, 50 ja 65mm. Puusälekaihtimet on yleensä tarkoitettu asennettavaksi ikkunalasin pintaan. Kaihtimet tehdään mittatilaustyönä.

SDB:n puusälekaihtimilla on avainlippu!

Puusälekaihdin

Puusälekaihtimet lehmuksesta ja komposiittikaihtimet

Ulvilan kaihtimen laadukkaissa puusäleverhoissa käytetään lehmusta, joka voidaan petsata, öljytä tai lakata. Sävy- ja värivaihtoehtoja kyllä löytyy! Säleleveydet ovat 25, 35 ja 50mm. Puusälekaihtimet tehdään aina tehtaalla mittatilaustyönä.

Ulvilan kaihtimella on avainlippu!

Saatavilla on myös Komposiittikaihdin puujäljitelmäpinnalla. Useita sävyvaihtoehtoja. Säleleveydet ovat 25, 35 ja 50mm. Tämä verho soveltuu myös kosteisiin tiloihin, mutta ei kuitenkaan saunan kuumuuteen.

Puusälekaihdin

Komposiittikaihdin

Lehmuksen värimallit

Komposiitin värimallit

Kiinnostuitko? Kysymyksiä tuotteesta? Ota yhteyttä niin kerromme lisää!