Rullaverhot

Valmistamme rullaverhot mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Rullaverhosta on monesksi! Saat sillä suojaa auringon häikäisyltä, saat näkösuojaa ja vaikka täyden pimennyksen.

Rullaverholla myös sisustat ikkunan osaksi muuta sisustusta. Kangaskuoseja ja kangasmateriaaleja on runsaasti. Kangas määräytyy sen mukaan, mihin tarkoitukseen verho tarvitaan.

Oma kangasmallistomme on kattava, mutta tilauksena väri- ja kuosimaailma on lähes loputon. Kangasmallistoomme voit tutustua liikkeessämme. Voit myös valita rullaverhoosi pieniä sisustuksellisia yksityiskohtia. Valmistamme rullaverhoja niin koteihin kuin julkisiinkin tiloihin.
Saat verhon myös palosuojatulla kankaalla!

Rullaverhon toimintakin voidaan valita perinteisestä vetonarusta ketjukäyttöiseen ja aina moottorointiin asti!

Rullaverhot soveltuvat myös käytettäväksi lasitetuilla parvekkeilla tai viherhuoneissa. Myös moottoroituna. Tällöin on syytä valita kuumuutta, kylmyyttä ja kosteutta kestävä screen -kangas. Parvekkeelle ja muille lasitetuille kylmätiloille laitettavassa kankaassa on auringon kuumuutta estävä ominaisuus. Screen -kankailla on omat lasketut arvot siitä, kuinka paljon se heijastaa auringon sädettä poispäin, kuinka paljon se päästää auringon sädettä läpi ja kuinka paljon kankaaseen imeytyy auringon lämpöä.

Oman mallistomme lisäksi, erikoisemmat värit ja kuosit saat tilauksesta. Tavallisella rullaverhokankaalla ei ole juurikaan merkitystä, jos sisätilojen kuumuutta halutaan estää rullaverholla. Tähän tarkoitukseen on oma sisätiloihin tarkoitettu kangasmallistonsa, jossa eri kankailla on omat arvonsa auringon lämmön heijastuksessa, läpi pääsemisessä ja lämmön imeytymisessä.

Uskalla olla rohkea

Kyllä värillä on väliä, uskalla olla rohkea ja valitse näyttävä kangas. Värikkäät kankaat soveltuvat niin koteihin kuin yritystiloihinkin!

Kiinnostuitko? Kysymyksiä tuotteesta? Ota yhteyttä niin kerromme lisää!