MARKIISIT – terassi-, ikkuna-, pergola- ja korimarkiisit

Terassimarkiisit ja ikkunamarkiisit

Markiisit valitaan käyttötarkoituksen ja kohteen mukaan. Markiisit suojaavat sisätiloja ylikuumentumisella ja näin ne mahdollistavat miellyttävän sisälämpötilan sekä ilmastoinnin että jäähdytysjärjestelmän energiakulutuksen alentumisen. Terassimarkiisilla saat lisäksi kesäsadesuojan, eikä terassin hyötykäyttö sateellakaan häiriinny. Näyttävä ja tyylikäs markiisi sopii joka kotiin ja lisäksi se kohottaa julkisivun ulkonäköä sekä samalla arvoa. Saat markiisit veivikäyttöisenä, moottoroituna tai liitettynä kodin automaatioon.

Kaiken kaikkiaan markiisi on näyttävä osa julkisivua, lämmönsäätelijä, energiansäästäjä sekä upea tuote luomaan tunnelmaa ja viihtyvyyttä!

Runsaasta kuosi- ja värivalikoimasta, joita löytyy 172 erilaista, löydät varmasti mieleisen kankaan. Ulkokäyttöön tarkoitetut markiisikankaat ovat säänkestäviä ja pestäviä. Yleensä kangas vaihdetaan uuteen 10 vuoden välein. Kangas on kuituvärjättyä akryyliä, joten kankaan värinpitävyydelle myönnetään 5 vuoden takuu! Lisäksi kangas on käsitelty likaa ja hometta hylkivällä pinnoitteella sekä joka kankaalla on oma UV-suoja luokitus. Markiisin runko-osan kaikki osat ovat äärimmäisen korroosion kestäviä.

Apollo -markiiseilla on 5 vuoden täystakuu! Markiiseilla on myös suomalaisesta laadusta kertova Avainlippu -merkki!

Ikkunamarkiisit

Ikkunamarkiisit, nimensä mukaan on tarkoitettu kaikkiin kodin ja muiden kiinteistöjen ikkunoihin. Se suojaa sekä varjostaa ikkunaa kuumenemiselta ja näin estää lämmönjohtumisen sisätiloihin.

Tehokas ratkaisu pitämään sisätiloja viileämpänä, kun auringosta johtuva lämpösäteily estetään ennen sen saavutettua ikkunapinnan.

Näin ikkuna ja sen ympäristö ei pääse kuumentumaan ja johtamaan kuumuutta sisätiloihin!

Kaikissa Apollo -ikkunamarkiiseissa on vakiona 160 asteen laskeumakulma.

Tämä on erittäin tarpeellinen ominaisuus kevään kirkkaan ja matalalta paistavan auringon suojauksessa!

Terassimarkiisit

Terassimarkiiseilta vaaditaan kestävyyttä, toimivuutta, laatua sekä rakennukseen tyyliin sopivuutta.

Swingline

Swinglinen terassimarkiisi on laadukas ja monipuolinen perusmarkiisi. Ihanteellinen, elegantti ja sirokokoinen markiisi, mikä soveltuu asennettavaksi terassille, parvekkeelle, lasitetulle terassi- ja viherhuoneelle, myymälän ikkunaan sekä liikemarkiisiksi. Tämä markiisi on erinomainen tuote, mikä on muunneltavissa vastaamaan asiakkaan tarpeita.

Topline

Toplinen terassimarkiisi on jämäkkärunkoinen, minkä tyylikäs muotoilu takaa erinomaisen istuvuuden terassille kuin terassille. Jos markiisilta tarvitaan suuruutta, lujuutta ja kovan rasituksen kestävyyttä, niin silloin Topline on erinomainen valinta. Mainio sekä kestävä markiisi tuulisille paikoille! Sopii myös hyvin ravintoloiden terassien kattamiseen. Toplinen rungon vakiovärinä on valkoinen tai harmaa, mutta markiisin runko voidaan maalata mihin tahansa RAL värikartan sävyyn. Toplinen ylivoimainen etu on sen lujuus! Erikoisvahvat nivelvarret takaavat vähintään 70 000 edestakaisin liikettä.

Swingline markiisi

Topline markiisi

Pergolamarkiisi

Markiluxin pergolamarkiisi on kevytrakenteinen, moderni ja tyylikäs valinta terassikatteeksi!

Markiisin kangas pysyy tiiviisti paikallaan sivuohjainkiskoissa sen tracfix-kiinnityksen ansiosta. Tämä kestää hyvin sään vaihteluita! Yksittäisen perkolan maksimileveys voi olla jopa 6 metriä. Suuremmissa katepinta- aloissa liitetään runkoyksiköitä yhteen. Tämän tuotteen saa varustettuna myös etukankaalla, jolloin se suojaa matalaltakin auringonpaisteelta, tehden tilasta samalla huonemaisen. Markiisin kaltevuutta voidaan säätää säädettävillä etutolpilla. Sopii myös paikkoihin missä asennuskorkeus ei muuten ole riittävä. Kangas menee suljetussa asennossa täysin markiisin kotelon sisään. Lisävarustuksen saadaan myös valaistus. Useita runkovärejä ja satoja upeita kankaita. Kankaat ovat laadukkaita kuituvärjättyjä polyesteri -kankaita, jotka on valmistettu kestämään ulkoilman rasituksia.

Korimarkiisit

Liiketilojen ja yritysten korimarkiisit saavat uuden tyylikkään ilmeen vaihdattamalla markiisien kankaat uusiin!

Päivitämme vanhat korimarkiisit uuteen loistoon. Piristät, kohennat ja korostat huomattavasti liiketilasi ilmettä ja yrityksesi saa näkyvyyttä sekä tulee huomatuksi!

Kiinnostuitko? Kysymyksiä tuotteesta? Ota yhteyttä niin kerromme lisää!